SPORTSKO REKREATIVNI SUSRETI VETERANA –ANDRIJEVICA 2021

SPORTSKO REKREATIVNI SUSRETI

,, ULOTINA 2021”

U organizaciji društava sportske rekreacije veterana Berana, Andrijevice, Plava i Gusinja, a pod pokroviteljstvom Crnogorskog saveza sportske rekreacije     „ Sport za sve“, održani su rekreativni  susreti sportskh veteran 13,JULA 2021.godine u Ulotini kraj Andrijevice. Okupili su se prvi put poslije pauze od petnaest mjeseci uslovljene korona virusom. Zato ne iznenađuje brojnost ove Manifestacije, sa čak 165 učesnika. Na okupu su bili  veterani iz Cetinja, Podgorice, Nikšića, Kolašina, Bijelog Polja, Berana, Rožaja, Petnjice, Andrijevice, Plava i Gusinja.

          U ime Organizaconog odbora susreta vetrana, učesnicima se obratio Vukajlo Radenović, presednik društva veterana Plava, koji je u pozdravnoj riječi naglasio:    -Svojom tradicijom okupljanja vi veterani obogaćujete sportsku stvarnost i ukupnu društvenu zbilju duhom zajedništva, takmičarskim ambicijama i ljudskim dostojanstvom, ispoljavajuci mladalacki entuzijazam.

          Takmičenja veterana su održana u četiri discipline: Nabacivanje obručeva, Bacanje kamena sa ramena, Pikado i Šut na gol, u ženskoj i muškoj konkuerenciji.  Najuspešniji su bili rekreativci Vojnih veterana iz Podgorice kojima  je uručen pehar, dok su u svim disciplinama po troje najbolje plasiranih pripale medalje.

 GENERALNI PLASMAN: Vojni vetrani 30, Cetinje 27, Nikšić 12, Berane, Petnjica i Bijelo Plje sa 8 bodova …

Etno selo ,,Koljeno” u Ulotini kraj Andrijevice , u pitomoj dolini Lima,bilo je uzoran domaćin ove uspješne manifestacije.

Ostavite odgovor