KRSTARENJE SKADARSKIM JEZEROM                       

KRSTARENJE SKADARSKIM JEZEROM  SA SPORTSKO  REKREATIVNIM  AKTIVNOSTIMA                                                                                                                         

    Manifestacija koja već duži niz godina izaziva veliko interesovanje rekreativaca iz svih SRD iz Crne Gore.Crnogorski savez sportske rekreacije,,SPORT ZA SVE“i ove godine je uspješno realizovao  16.06.2019.god. poznato krstarenje Skadarskim jezerom sa sportsko rekreativnim aktivnostima.

    Na krstarenje sa sportsko rekreativnim aktivnostima okupilo se šezdeset rekreativaca iz Pljevalja , Nikšić, Plava ,Danilovgrada ,Podgorice ,Budve i Bara   

  

         Sa programom  krstarenja otpočelo u se u10 časova ukrcavanjem na brod  ,,PELINOVO“ispred restorana ,,JEZERO“.

         Program ovih rekreativnih susreta obuhvatao je krstarenje Skadarskim jezerom ,obilazak manastira i rekreativne aktivnosti na plaži  Murići bilo je takmičenje u pikadu ,skoku udalj s mjesta i odbojka na pijesku a pored toga bilo je plivanja,ronjenja,skokova i akrobacija na vodi.

     Posle  završenih sportsko rekreativnh aktivnosti na plaži Murići i obaveznog fotografisanja  ukrcali smo se na brod  i krećemo nazad.Na  brodu nas je čekao  ručak.Bogami se i zapjevalo.

        Zbog inzvarednog ambijenta,izuzetne atmosfere i velikog zadovoljstva prisutnih ovi susreti su još jedanput potvrdili opravdanost  organizacije ove manifestacije.

Ostavite odgovor