PLJEVLJA – REKREATIVNI DAN U PRIRODI

Evropska nedelja sporta organizuje se u evropskim zemljama šesti put, dok su Pljevljima drugu godinu za redom pripala čast da bude jedan od gradova domaćina ove prestižne manifestacije.

Manifestacija koju je organizovao  Savez sa Karate klubom POTOCI  uz podršku Ministarstvom sporta i mladih odršao je rekreativni dan u prirodi-Trim staza ,,Vodice“ , uz primjenu svih NKT mjera za zaštitu Covida 19.

Na manifestaciju je učestvovalo oko 20 učesnika.

Ovaj vid saradnje je podstrek i cilj angažovanja omladine i svih zainteresovanih u sportsko – rekreativne aktivnosti.

Sve počinje od baze, javnim treningom počelo je u dvorištu Osnovne škole ,,Ristan Pavlovič”počela je Evropska nedelja sporta u Pljevljima. Članovi Karate kluba ,,Potoci” pokazali su sjajne karate elemente i odličnu uvežbanost, a sve pod budnim okom svojih klupskih trenera.

Sportske aktivnosti  u izvođenju Karate kluba su nastavljena na Trim stazi gratskog parka ,,Vodice”gdje su  rađene vježbe oblikovanja, vježbe  korektivne gimnastike i vježbe  na spravama za  opšte fizički razvoj.

Neophodno je da se mladi edukuju o značaju fizičke najranijeg aktivnosti od doba, a popularizovanje kroz obrazovaanje jedan je od ključnih ciljeva akcije Ministarstva sporta i mladih , koja se ove godine održava u više  gradova Crne Gore.

Ovaj vid saradnje je podstrek i cilj angažovanja omladine i svih zainteresovanih u sportsko – rekreativne aktivnosti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite odgovor